Ga naar de inhoud
Als het over kwaliteit in dyslexiezorg gaat

NIEUWSBERICHTEN

CQ-index Dyslexie 2020: uw tevredenheid is onze zorg!

Door de Corona-maatregelen was 2020 een bijzonder jaar voor ouders, kinderen en dyslexiepraktijken. Wekenlang waren de scholen dicht, en dat terwijl veel ouders ook thuis moesten werken. Dyslexie-onderzoeken werden uitgesteld, onder strikte voorwaarden op locatie of online afgenomen. De meeste behandelingen vonden online plaats.
Ondanks deze extra belasting vonden veel ouders/verzorgers en kinderen toch de tijd om na onderzoek of behandeling de online vragenlijsten van CQ-index Dyslexie in te vullen. Het reactiepercentage was zelfs hoger dan in 2019!

De CQ-index Dyslexie meet de tevredenheid over dyslexieonderzoek en -behandeling bij de bij het NKD aangesloten praktijken. De uitkomsten van de CQ-index geven de praktijken inzicht in hoe hun cliënten de zorg waarderen: waar het goed gaat en waar eventueel verbeteringen mogelijk zijn. In februari ontvingen de aangesloten praktijken de rapportage over 2020.

Voor ouders/verzorgers en kinderen is een korte versie van de rapportage gemaakt. Hierin staan naast cijfers en grafieken ook opmerkingen en tips van ouders én hun kinderen.
Het perspectief van de gebruikers is van groot belang om de kwaliteit van de dyslexiezorg te verbeteren.
Heel veel dank aan alle ouders/verzorgers en kinderen die de moeite hebben genomen om de CQ-index in te vullen!

Bekijk de Rapportage CQ-index2020 voor ouders en kinderen.

Back to top