Ga naar de inhoud
Als het over kwaliteit in dyslexiezorg gaat

NIEUWSBERICHTEN

CQ-index Dyslexie 2019: uw mening telt!

De CQ-index Dyslexie meet de tevredenheid over dyslexieonderzoek en -behandeling bij de bij het NKD aangesloten praktijken. Met de CQ-index krijgen de praktijken een beeld hoe hun cliënten de zorg waarderen: waar het goed gaat en waar eventueel verbeteringen mogelijk zijn.

In 2019 hebben meer dan 6.000 ouders/verzorgers en bijna 2.400 kinderen de tijd genomen om de online vragenlijsten van de CQ-index in te vullen. Vorige maand ontvingen de aangesloten praktijken de rapportage over 2019. Hierin zijn de uitkomsten verwerkt van alle praktijken die meer dan 15 vragenlijsten of 15 vragenlijsten behandeling hebben ontvangen. De rapportage stelt praktijken in staat om de uitkomsten van hun eigen praktijk te vergelijken met het gemiddelde van alle praktijken.

Voor ouders/verzorgers en hun kinderen is nu een korte versie van de rapportage beschikbaar. Hierin staan naast de belangrijkste cijfers en grafieken ook waarderingen en tips van ouders én hun kinderen.

Het perspectief van de gebruikers is van groot belang om de kwaliteit van de dyslexiezorg te verbeteren. Veel dank dus aan alle ouders/verzorgers en kinderen die de moeite hebben genomen om de CQ-index in te vullen!

Bekijk de Rapportage CQ-index Dyslexie 2019 voor ouders.

Back to top