Ga naar de inhoud
Als het over kwaliteit in dyslexiezorg gaat

NIEUWSBERICHTEN

Coronavirus en dyslexiezorg

De vergaande maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd in verband met het coronavirus raken iedereen. Thuis en in de werkkring. Ook alle ketenpartners in de dyslexiezorg krijgen hiermee te maken. De werkzaamheden worden aangepast en het NKD onderschrijft de oproep van het RIVM om het fysieke contact, voor zo ver mogelijk, te vermijden.

Het NKD neemt ook zijn verantwoordelijkheid en biedt de aangesloten praktijkhouders ondersteuning door hen via een Nieuwsflits op de hoogte te houden van de landelijke en regionale ontwikkelingen. Maar vooral ook om na te denken hoe de kwaliteit van onderzoek en behandelingen van dyslexiezorg op afstand gewaarborgd kan worden. Informatie hierover wordt gedeeld via de interne kanalen.

Er leven veel vragen en zorgen bij ouders en professionals. Omdat we nog lang niet alle antwoorden hebben, clustert het NKD in nauwe samenwerking met alle ketenpartners de vragen en zal op grond daarvan ondersteuning bieden. De relevante informatie wordt via de website gedeeld.

Zo hoopt het NKD samen voor alle kinderen die dit nodig hebben, kwalitatief goede dyslexiezorg te garanderen.

Back to top